DEMO PENTRU NOUA PLATFORMA SEAP

Urmare a proiectului cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala de extindere a S.E.A.P. denumit ”Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (S.I.C.A.P.)” propunem spre testare si acomodare urmatoarele module din cadrul noului sistem:

- Inregistrare in sistem 

- Achizitii directe

- Plan Anual de Achizitii Publice 

- Facturare electronica pentru operatorii economici.

Adresa pentru accesare varianta de test S.I.C.A.P. este: http://sicap.e-licitatie.ro

Pentru familiarizarea cu noua aplicatie, recomandam utilizatorilor nostri, autoritati contractante si operatori economici, consultarea materialelor explicative in format video si pdf, prin autentificarea cu credentialele (cont utilizator si parola) folosite in S.E.A.P. (varianta actuala a e-licitatie.ro), pe linkul: Instruire SICAP - https://instruire.sicap.e-licitatie.ro

Pentru verificarea functionalitatilor, va recomandam configurarea unui cont pe SICAP DEMO sau logarea cu datele din E-licitatie DEMO. 

Scopul prezentei testari publice este de a verifica sistemul in mediul real de functionare, de a primi sugestii de la dumneavoastra, de a-l supune la teste de stres si de vulnerabilitati, toate acestea ducand la un sistem modern, flexibil, robust si cel putin la fel de sigur ca S.E.A.P. 

In viitorul apropiat, vom scoate catre testare publica si restul de functionalitati ale sistemului S.I.C.A.P. 

Pana la lansarea oficiala a noului sistem, procedurile de atribuire se vor desfasura in continuare pe sistemul actual S.E.A.P. e-licitatie.ro, urmand sa anuntam din timp schimbarea de aplicatie, avand in vedere acomodarea utilizatorilor cu noul mediu de lucru.

Asteptam sugestiile dvs la adresa: testare.sicap@e-licitatie.ro"